Magunkról

Andrea

Monostori Andrea vagyok, 1972-ben születtem. Útkeresésem, magamra találásom folyamatát hosszan mesélhetném, talán egy blogban, egyszer meg is teszem… a mérföldköveket azonban mindenképp megemlítem, a teljesség igénye nélkül:

Spirituális útkeresésem a gimnáziumban kezdődött, ekkor találtak rám Popper Péter, Müller Péter megjelent könyvei. Aztán szép lassan teret kaptak a hazai könyvespolcokon egyéb ezoterikus írások is, s én egyre mélyebb keresésekre vállalkoztam... Mindeközben pedagógus lettem, hiszen kicsi korom óta tudtam, emberekkel, gyerekekkel kell foglalkoznom.

Az önképzésem, önfejlesztésem során természetesen eljutottam Agykontroll tanfolyamra, Prána-nadi tanfolyamra, amik a pozitív gondolkodásban, az energiák érzékelésében adtak erős alapot. Kérdések azonban továbbra is maradtak bennem, hát tovább kerestem… a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára bukkantam, ahol végre tisztulni kezdett a kép, fogytak kérdések, sorra jöttek a válaszok…Metafizikai terapeuta, Speciális Tanácsadó lettem. A két csodálatos év alatt nemcsak tudást szereztem, de életre szóló barátságok, hitbéli megerősítések, Szeretet-alapú élet-, gyógyítás képessége is született, illetve indult fejlődésnek bennem, hisz a csírája már régóta a lelkem mélyén szunnyadt mindennek. Ahogy finomodott a lelkem, a személyiségem, úgy az irányultságom is tovább finomodott: eljutottam Pósa Ferenc tanfolyamaira: Angyali gyógyítás, Angyalkártya-elemzés, Lélekrajz-elemzés (Grafoanalitika), Csodák útja tanfolyam, és az Önismereti táborok…

Eljutottam hangmasszázs-tanfolyamra, ami az egyik legelbűvölőbb dolog az életemben… (tanultam Peter Hess-féle hangmasszázst, Balla-féle hangterápiát), a pedagógus (alap)végzettségem mellé Pedagógiai terapeuta szakképesítést szereztem.

Voltam Belső utazás tanfolyamon, ami szintén egy csoda az életemben. Tanultam korokan masszázst, ami szintén hozzájárult, hogy ne csak a szemléletem legyen holisztikus, hanem a tevékenységi köröm is olyan széles –s mégis egymással összefüggő- tudásrendszerre épüljön, ami alkalmas a különböző problémákkal hozzám fordulók segítésére.

Ádám

Varga Ádám vagyok, 1973-ban , az oroszlán jegyében születtem Sopronban. Első masszázstanfolyamom épp 20 éve, 1993-ban végeztem, ekkor még csak hobbim volt ez a szakma, ami mára már élethivatássá vált. Pedagógiai diplomával rendelkezem, melyet 2006-ban szereztem. Az utóbbi 8 évben több keleti masszázsterápiát is elsajátítottam. Nem mellesleg, de több szintű Agykontroll-tanfolyamot is végeztem. Régóta vonzottak a keleti technikák, mind a manuális, mind az energetikai irányzatok. Utóbbiból a Pránanadi adott nekem kézzel fogható válaszokat a bennem rejlő kérdésekre, ezért folyamatosan képeztem magam benne. Hiszem, hogy a jövő útja a keleti technikák ötvözése a nyugati tudomány eredményeivel, ezért gyógymasszőrként és számos keleti terápia ismerőjeként, használójaként /–Shiatsu, -KoroKan, -Yumeiho, -Ayurvéda, -Tibeti, -Lomi-lomi, -Thai/, a legjobb terápiát kívánom alkalmazni. Éppen ezért személyre szabott kezeléssel tudom segíteni a hozzám fordulókat. Életfilozófiám: mivel a test, a lélek, és a szellem harmóniája adja az egészséges embert, arra törekszem, hogy az általam végrehajtott kezelések helyreállítsák, vagy szinten tartsák ezt az egyensúlyt. 2006 óta dolgozom főállású masszőrként, és ez idő alatt közel 10000 kezelést csináltam, ami elegendő rutint és tapasztalatot adott. A legnagyobb elismerések közé számít nálam az elégedett, csillogó tekintetet, amivel egy-egy masszázs után megajándékoznak a vendégeim.

Önt is várom szeretettel, hogy megtapasztalhassa a masszázs technikák fizikális és mentális énünkre gyakorolt jótékony hatásait.